Hopp til hovedinnhold
Drupal-logo

Jeg har i mange år hatt noen sider på nettet hvor jeg har puttet inn litt forskjellige. For noen år siden hadde jeg ønske om å strukturere ting bedre, og installerte derfor Drupal som er et system for å organisere innhold. Etter noen år ble mine sider hacket slik at de ikke var tilgjengelige lenger. Etter en del fram og tilbake ble det til at jeg slettet det hele og leverandøren min Uniweb rensket alt og aktiverte sidene igjen.

Nå har det godt noen år og omkring påska i 2020 omgitt korona-restriksjoner, fant jeg ut at jeg ville prøve på nytt. Jeg installerte derfor siste versjon av Drupal. Nå er det slik med Drupal at mange leverandører tilbyr maler eller rammer for utforming av nett-sider. Selv om jeg bakover i tid har gjort en del programmering, så er det lenge siden og programmering med PHP og Javascript har jeg liten erfaring med. Jeg kan vel lese en del kode og forstå hva den inneholder, men er lite istand til å konstruere noe fra scratch. Det var derfor viktig å finne et system som i så liten grad som mulig forutsetter egen programmering.

Etter en del leiting fant jeg et system som heter Mili og som er laget av et firma som heter Drupar og som ligger i Bihar i Inda. Systemet deres inneholder blant annet mulighet til en forholdsvis enkel forside med litt bevegelse. Jeg likte løsningen slik at jeg like gjerne kjøpte pro-versjonen som hadde noen flere muligheter, blant annet mulighet til å flere "lysbilder" på forsiden. Så da ble sidene opprettet og lysbildene laget.

x

Pålogging

Siste innlegg

text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint ipsa voluptatibus.