Hopp til hovedinnhold
Programsamling

En av hovedseksjonene våre er Opplevelser. Under dette tema er det mange ting som hører hjemme. En av de store gruppene her er vår deltakelse som publikum på Spel og andre utendørs forestillinger, teater, opera og musikal. Vi har over 90 slike foreteelser som vi har vært tilstede på. Noen som spelet på Stiklestad om Heilag Olav har vi vært på flere ganger og enkelte som Carmen har vi sett i flere forskjellige utgaver og på forskjellige scener.

Grunnen til at vi er i stand til å beskrive det vi har vært med på på en ganske god måte, er at vi har vært flinke til å få med oss program og at vi har tatt vare på dem i ettertid. Dette er i særlig grad Annes fortjeneste. Nå gjelder det dessverre ikke alt. Det er enkelte huller som nesten er i ferd med å gå i glemmeboka. Men da hjelper det å gå gjennom bildearkivet og der er det mange ting som dukker opp.

Med rundt 100 forestillinger, vil det nok ta litt tid før alle er beskrevet, men målet er å få det til. Dette som mange andre ting, gjør vi blant annet av egen interesse slik at det blir lettere for oss å mimre.

x

Pålogging

Siste innlegg

text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint ipsa voluptatibus.